Mød bestyrelsen 

Frivillige sociale entreprenører 

Torben Simonsen

Torben Simonsen

Bestyrelsesformand

 

Torben Simonsen har i mange år arbejdet indenfor det socialøkonomiske område med brobygning til inkludering af særligt udsatte mennesker i forhold til at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Torben Simonsen har stor erfaring i oprettelse af sociale initiativer og har siddet i bestyrelser for fonde og foreninger, som arbejder med inkludering af særligt udsatte grupper af mennesker med perifertilknytning til arbejdsmarkedet. Torben Simonsen har bl.a. været stifter og leder af den Almennyttige fond Tornsbjerggaard, der er et bofællesskab/arbejdsfællesskab, for 20 udviklingshæmmede mennesker. Torben Simonsen har drevet et økologisk landbrug på 40 tdr. land i 22 år, med henblik på at skabe arbejdspladser for mennesker med særlige behov for inkludering på arbejdsmarkedet.

Kontakt:

Mail: torbensimonsen59@gmail.com
Telefon: 26 35 58 74‬

 

Jens Peter Jensen

Jens Peter Jensen

Bestyrelsesmedlem

 

Jens Peter Jensen har arbejdet med mange forskellige former for borgerinddragelsesinitiativer i Danmark og mange andre steder i verden. Han er for øjeblikket tilknyttet University of Cambridge som konsulent og har tidligere bl.a. været direktør for Aarhus Tech og Projekt direktør for MidtLab, Region Midtjylland.

Kontakt:

Mail: mail@jenspeterjensen.dk
Telefon: 61 28 38 97‬

 

Per Bach

Per Bach

Bestyrelsesmedlem

 

Per Bach er master i socialt entreprenørskab og formand for foreningen Sociale Entreprenører i Danmark. Han har tidligere været leder for den danske del af den internationale miljøkampagne Global Action Plan (Grøn Livsstil på dansk), arbejdet på Dansk Center for Byøkologi og været projektleder for Timebankprojektet i Aarhus.

Kontakt:

Mail: per@socialeentreprenorer.dk
Telefon: 40 11 86 40

Links:
www.socialeentreprenorer.dk
www.timebank.dk