Mød medarbejderne

Portræt & Præsentation 

Martin Beuchert

Webmaster og FTP-elev

Webmaster P+

Martin er tilknyttet PlatformPlus til at hjælpe med den tekniske og designmæssige opsætning og drift af vores hjemmeside og mailsystem. Han har også arbejdet for Beehive Productions som designer og udvikler af deres online kurser.

Videoredigering

En mangeårig hobby med videoredigering er både blevet til arbejde og studie. Til daglig studerer Martin på medieskolerne i Viborg som FTP-elev, men tidligere har han arbejdet for Beehive Productions med indhold til deres online FLEX kurser, for SED (Sociale Entreprenører i Danmark) og i forbindelse med en Groundwork training i København.

Sophie Beuchert

Helhed & Helbred

Kontor PlatformPlus

Har du spørgsmål til PlatformPlus, træffer du mig på 26358374 – send gerne en SMS med dit navn og spørgsmål, – så kontakter jeg dig hurtigst muligt. – Eller send mig en mail på kontakt@platformplus.dk 

Klinik

I klinikken i Højbjerg, Aarhus S., tilbyder jeg helhedsorienteret behandling og terapi med Massage og Bowtech Bowen Terapi BTAA, RAB (= en godkendelse fra Patientsikkerhedsstyrelsen som betyder at jeg lever op til specifikke uddannelseskrav til behandlere og terapeuter), samt Tankefeltterapi – også kaldet “Terapeutisk Tapping”.  Bestil tid her eller se mere på www.sophiebeuchert.dk & www.bowtech.dk

FlowGame ledelse og selvudvikling

Kurser og Flow Retræte 

Torben Simonsen

Social iværksætter & konsulent

Profil

Torben Simonsen har i mange år arbejdet indenfor det socialøkonomiske område med brobygning til inkludering af særligt udsatte mennesker i forhold til at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Torben har stor erfaring i oprettelse af sociale initiativer og har siddet i bestyrelser for fonde og foreninger, som arbejder med inkludering af særligt udsatte grupper af mennesker med perifertilknytning til arbejdsmarkedet.

Samtaler i PlatformPlus

Det er Torben du møder til din afklarings- og ansættelssamtale i PlatformPlus. Det er også ham, som sørger for at din kontrakt er i orden.